Nork / Xabi Paya ; Patxi Gallego - Paya, Xabier (Bertsolari aldizkaria, 2015)
Andoni Egaña hil da... baina hik zer dionk!? Jesika, aguazila, Amaia, Bertsokop! Argitu ezazue, istripu zein konplot, nola hil den edota nork hilko lukeen? Nork!?