Bizi baratzea : garaian garaikoa garaiz : eman eta hartu - Errekondo, Jakoba; Josevisky; Iturbe Maiz, Arantxa; Blanco, Dani; Argia (Lasarte-Oria) ([Lasarte-Oria] : Komunikazio Biziagoa, 2015)
Euskal Herriko batez ere euskal isurialde atlantikoko ezaugarri berezietara egokitutako liburua da Bizi Baratzea. Modu atsegin eta ulerterrazean, baratzearen abenturan murgiltzeko grina daukatenentzat gida ezin hobea eskaintzen du lan honek, baita dagoeneko lehen urratsak eginda dituztenentzat ere.
Keywords: Nekazaritza biologikoa; Baratzezaintza; Produktu ekologikoak; Baliabide digitalak; Monografiak