Bizi baratzea : garaian garaikoa garaiz : eman eta hartu / Jakoba Errekondo ; [hitzaurrea, Arantxa Iturbe ; argazkiak, Dani Blanco... et al. ; ilustrazioa, Joseba Larratxe] - Errekondo, Jakoba (Bizi baratzea (Argia), 2015)
Euskal Herriko batez ere euskal isurialde atlantikoko ezaugarri berezietara egokitutako liburua da Bizi Baratzea. Modu atsegin eta ulerterrazean, baratzearen abenturan murgiltzeko grina daukatenentzat gida ezin hobea eskaintzen du lan honek, baita dagoeneko lehen urratsak eginda dituztenentzat ere.