Euskal musika kosmikoak : euskal musika popularra gizartearen isla eta aldatzailea - Larrinaga Arza, Josu (Mungia : Biga-Biga, 2016)
Liburu entretenigarria, musika, musikariak eta alboko guztiak kontatzen dituelako. 1960 hamarkadatik gaur egunera euskal kulturaren zenbait arloak nolakoak diren eta zergatik diren horrelakoak kontatuko du, eta musika popularrak Euskal Herrian zer eragin izan duen aldaketa sozial horretan gogoeta gerturatuko digu. Galdera edota baieztapena da liburuaren mamia? Euskal musika popularra gizartearen isla eta aldatzaile izan da? Bai, Euskal musika popularra gizartearen isla eta aldatzaile da.
Keywords: Musika -- Euskal Herria -- Alderdi sozialak; Monografiak