Hobe kontatzen ez badidazu / Quim Monzó ... [et al.] ; antologia, Aritz Galarraga ; Gerardo Markuletak itzulia - Monzó, Quim; Monsó, Imma; Pamies, Sergi; Moliner, Empar; Serés, Francesc; Galarraga, Aritz; Markuleta, Gerardo (Inportazioko liburuak (Pasazaite), 2014)
Guztira bost ipuingile, hamalau ipuin, ipuin gisako hitzaurre bat. Supermerkatu batean Virginia Woolf ikusi uste duen morroia, abortatu zain dagoen telebistea aurkezle nerabea, Michelin izar bat bai baina bezerorik ez duen jatetxea... irakurlerik gormantena ere asetzeko moduko ipuinak, finean.