Libreta horiko poemak / Pako Aristi - Aristi, Pako (Poesia (Susa), 2015)
Urte batzuk narratiban murgilduta eman eta gero, 2003. urtean poesiara itzuli da Pako Aristi. Oparitu zioten libreta hori batean poemak idazten jardun zuen hainbat denboraz, eta Libreta horiko poemak honetan bildu. Poema soilak, alderdi formalari baino edukiari emanagoak, Aristiren munduaren eta gogoeten erretratu eta kritika zorrotza -batzuetan biluzia- eskaintzen digute.