Biologia eta geologia : DBH 4 - Teres, Joxepo; Odriozola, Oihan; Gereka, Josune; Gardia de Andoin, Aitor (Donostia : Ikaselkar, 2017)
Eki DBH-4 Biologia eta Geologia. E-Liburua (Pack 3) unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Konpetentzian oinarritutako ikasmateriala aurreratua da, Moodle plataformaren gainean dagoen ikasteko ingurune birtuala (LMSa)
2017/02/14
2017/05/09
2017/05/09
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2016ko deialdia)
2017/05/09
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak