Biologia eta geologia : DBH 4 / [sorkuntza eta testua, Joxepo Teres ... et al ; diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro ; programazioa eta diseinua, Josune Gereka, Oihan Odriozola, Aitor Gardia de Andoin] - Teres, Joxepo; Odriozola, Oihan; Gereka, Josune; Gardia de Andoin, Aitor (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2016ko deialdia), 2017)
Eki DBH-4 Biologia eta Geologia. E-Liburua (Pack 3) unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Konpetentzian oinarritutako ikasmateriala aurreratua da, Moodle plataformaren gainean dagoen ikasteko ingurune birtuala (LMSa)