Dragoi-ehiztaria - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2016)
Silver anai-arrebek hilobiaz bestaldeko sekretu bat argituko dute Hungarian... Prest zaudete inoiz entzun duzuen mamuen istorio beldurgarriena entzuteko? Badakizu Atila nor den? Hunoen errege ospetsua da. Oso gerlari basatia omen zen eta, kondairak dioenez, hark zapaltzen zuen lekuan ez zen berriz belarrik hazten! Zoratu egin naizela pentsatuko duzue, baien abentura hoenta haren mamuari aurre egin diogu.. Eta, hori gutxi balitz, oso gustura ez zebilen dragoi bat ere aurrean izan dugu!
8 urtetik aurrera (gorria)
Quel fifone di Attila
Keywords: Herensugeak; Mamuak; Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak