Nils Holgerssonen bidaia miresgarria - Kochka; Iñurrieta, Uxoa; Lagerlöf, Selma (1858-1940); Latyk, Olivier ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Iratxo bati burla egin eta gero, Nils bihurria begi gaiztoaz jo dute, eta txiki-txiki bihurtu da. Horri esker, hegan hasiko da Martin antzara gaztearen bizkar gainean, eta abenturaz eta bizipenez beteriko bidaia miresgarria hasiko du. Egokitzapen aparta, Nobel saridun Selma Lagerlöf suediarrak idatzitako klasiko ahaztezinean oinarritua.
Barrualdean trokelatutako 6 orrialde
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Le merveilleux voyage de Nils Holgersson
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasiazko bidaiak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura