Nils Holgerssonen bidaia miresgarria / Selma Lagerlöfen kontakizunaren egokitzapena ; egokitzailea, Kochka ; ilustratzailea, Olivier Latyk ; [itzulpena, Uxoa Iñurrieta] - Kochka (: Ibaizabal, 2016)
Iratxo bati burla egin eta gero, Nils bihurria begi gaiztoaz jo dute, eta txiki-txiki bihurtu da. Horri esker, hegan hasiko da Martin antzara gaztearen bizkar gainean, eta abenturaz eta bizipenez beteriko bidaia miresgarria hasiko du. Egokitzapen aparta, Nobel saridun Selma Lagerlöf suediarrak idatzitako klasiko ahaztezinean oinarritua.