Bihotz barneko solasak - Arrossagaray, Joanes (1949-1998); Arrossagaray, Mayi; Zabala, Antonio (1928-2009); Gipuzkoa . Foru Aldundia . Kultura Zuzendaritza Nagusia ([Tolosa] : Auspoa ; Donostia : Gipuzkoako Foru Aldundia, Kultura Zuzendaritza Nagusia, 2007)
Joanes Arrossagaray zenak bere lehen bertsuak 16 urtetan kantatu zituen, apezpikua herrira konfirmazionetara etorririk. Lagunartean, aldiz, 18 urtetan hasi zen. Liburu honek bi gauza ede erakusten dizkigu: batetik, Iparraldeko bertsugintzaren berezitasuna; eta, bestetik, Garaziko euskera jator eta aberatsa.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura