Bihotz barneko solasak / Joanes Arrossagaray ; aintzin solasa, Mayi Arrossagaray ; prestatzailea, Antonio Zavala - Arrossagaray, Joanes (1949-1998) (Auspoa Liburutegia (Sendoa), 2007)
Joanes Arrossagaray zenak bere lehen bertsuak 16 urtetan kantatu zituen, apezpikua herrira konfirmazionetara etorririk. Lagunartean, aldiz, 18 urtetan hasi zen. Liburu honek bi gauza ede erakusten dizkigu: batetik, Iparraldeko bertsugintzaren berezitasuna; eta, bestetik, Garaziko euskera jator eta aberatsa.