Mariametsetan - Gorostidi Bidaurrazaga, Izaro (Bilbo : Beta III Milenio, 2016)
Bizitzaren denboraren trinitatea hausterakoan, iragana-oraina-etorkizuna, hemen eta orainaren erreinuan sartzen zara. Egonean egoten, agertzen dena on hartzen berbak sortzen dira. Orduan mugimendua hasten da eta eskuak orrietara doaz. Boligrafoa eskuan dantzan. Mariametsetan.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura