Inon izatekotan : 1985-2006 / Juan Luis Zabala - Zabala, Juan Luis (Narratiba (Susa), 2006)
Juan Luis Zabalaren koaderno literarioaren zati bat duzu "Inon izatekotan", hogei urtetik hona idatzitako ohar eta gogoetak biltzen dituena, bai eta ere zenbait artikulu, poema eta ipuin. Eguneroko baten egitura duen liburu honek idazlearen bulkoak eta lan-mahaia erakusten dizkigu