Zabor mutantearen misterioa - Freire Cordeiro, Carlos; Martínez Miguel, Alfonso; Moreno, Pedro Pablo; Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe (Cangas do Morrazo : Sushi Books, 2013)
Lau kale katuk, Fiz, Carlocho, Felisa eta Nébedok, jeroglifiko arrarodun botila bat aurkitzen dute janari soberakinen artean. Mezu misteriotsuaren egilea nor den jakiteko, abentura ugari bizi, istorio entretenigarriak entzun eta birziklapenaren munduaren sekretuak ezagutu beharko dituzte. Jolasean aritzeko eta aldi berean ikasteko liburua duzu honako hau.
8-10 urte (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Hondakinen kudeaketa -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak