Zabor mutantearen misterioa / Carlos Freire ; Alfonso Martínez eta Pedro Pablo Morenoren ilustrazioak ; [Garbiñe Ugarte Grazianteparalucetak itzulia] - Freire Cordeiro, Carlos (Bitartekoa (Sushi Books), 2013)
Lau kale katuk, Fiz, Carlocho, Felisa eta Nébedok, jeroglifiko arrarodun botila bat aurkitzen dute janari soberakinen artean. Mezu misteriotsuaren egilea nor den jakiteko, abentura ugari bizi, istorio entretenigarriak entzun eta birziklapenaren munduaren sekretuak ezagutu beharko dituzte. Jolasean aritzeko eta aldi berean ikasteko liburua duzu honako hau.