Eta handik gutxira gaur - Rodríguez, Eider; Sarrionandia, Joseba; Euskalgintza Elkarlanean Fundazioa (Donostia) (Zarautz ; Iruñea ; Larrabetzu : Susa : Euskalgintza Elkarlanean Fundazioa, 2004)
Jende asko bihurtzen da mamua adin batez geroz. Ni 20 urte bete nituen egunean bihurtu nintzen mamua, oraindik ere ondo ulertzen ez ditudan zirkunstantzietan. Eider 22edo 23 urterekin bihurtuko zen mamu. Zeu ere arrisku larrian zaude, mamuan zara jadanik edo mamu bihurtzear zaude. Mamu bihurtzeko arriskua etengabea da benetan biziz gero. Edozeinek, adin batez gero, galdetu beharko lioke bere buruari. Mamu bihurtu naiz ? Ala oraindi ez ?
Joseba Jaka IV. Literatur Bekako sariduna
Keywords: Helduentzako Literatura; Baliabide digitalak