14 - Echenoz, Jean; Markuleta, Gerardo (Donostia : Meettok, 2014)
Bost mutil gerrara joan, eta emakume bat zain, haietako bat noiz ituzliko. Jakietko dago, ordea, inoiz ituzliko ote diren. Noiz. Eta nola
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura