Isil-mandataria - Echenoz, Jean; Markuleta, Gerardo (Donostia : Meettok, 2016)
Constance zereginik gabe dagoenez, zertan jardun aurkituko diote. Senaren bazterretatik itsaso Horiaren ertzetara, eta Creuse aldeko zokoguneetan barrena, ezerk ez lioke eragotzi behar bere misioa betetzea. Arazo bakarra: neska gainbegiratzeko ardura dutenak ez daude beti oso ondo antolatuta.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren laguntza jaso du.
Keywords: Helduentzako Literatura