Elur bustia / Pello Lizarralde - Lizarralde, Pello (Narratiba (Erein), 2016)
Lizarralderen pertsonaiak begi, belarri eta usaimen dira hitz bilakatu bitartean. Eta paisaiaren barruan, izan urbanizatua edo basoa, hartzen du arnasa pertsonaia horrek, eta harekin nobela