Orreaga 778 : Euskal Herriko ixtoriorik zaharrena, lehen aldikotz euskaldunek kondaturik - Etxegarai, Stéphane ("Etxe"); Ibañez, Basile; Etxamendi, Eñaut (Arrosa: Aldundarrak bideo, 2012)
Euskal Herriko ixtorio zaharrenetarik bat, lehen aldikotz euskaldunek berek kondaturik, euskaraz.
Keywords: Orreaga -- Historia; Nafarroa (Erresuma) -- Historia; Euskal Herria -- Historia -- 0476 -1512 (Erdi Aroa)