Molloy / Samuel Beckett ; Gerardo Markuleta, itzultzaile - Beckett, Samuel (1906-1989) (: Meettok, 2014)
Molloy eleberrian, absurdoa eta umore beltza bitarte, Beckettek mundu garaikideaz daukan ikuspegi tragikoa ematen digu. Pertsonaia zein irudietan, giza bizitzaren patetismoa eta sumindura agerian geratzen dira