Donostia 1813 : hiru inperioren biktima = víctima de tres imperios / / errealizazioa, Rubén Marcilla; gidoia, Angel Rekalde, Beñi Agirre - Marcilla, Rubén; Rekalde, Anjel; Agirre, Beñi (Nabarralde, 2013)
"1813 Donostia: hiru inperioren biktima" dokumentalak Donostian 1813an gertatutakoa ezagutaraztea eta hiriak bizi izan duen tragedia handieneko memoria historikoa bultzatzea du helburu. Nabarralde Kultur Taldeak ekoiztu du, Donostiako Udalaren kolaborazioarekin, hiriaren erreketa, suntsiketa eta berreraikitzearen Bigarren Mendeaurrena dela eta.