Superheroiak eta orburu gorrotagarriak / testuak, Sebastien Perez ; ilustrazioak, Benjamin Lacombe ; [euskaratze lana, Leire Arano Amas (Bakun S.L.)] - Perez, Sébastien (: Ibaizabal, 2015)
Hementxe, liburu honetan, Fosfo SuperHeroiak dena agertzen dizu! Mundu osoko SuperHeroien erretratuak, abentura ezezagunak, aitorpen esklusiboak... Treba zaitez bizibide guztiz aparteko honetan. Eta zuk ere SuperAhalmenak dituzula ohartzen bazara... batik bat, egin ihes orburuei!