Mailu batekin : biola batekin - Aresti, Gabriel (1933-1975); Kortazar, Jon; Kortazar, Paulo; Ibarrola, Naiel; Bilbo. Udala (Bilbo : Udala, 2016)
Bilboko Udalak Euskaltzaindiarekin batera lankidetzan argitaratutako lana. Liburu honek Gabriel Arestiren beste bederatzi gutun ezezagunak eta argitaragabeak aurkezten ditu- Guzti guztiek Bilboko poeta handiak Euskaltzaindarekin izan zuen harremanaren berri eman dute. Gabriel Arestiren lana eta bizitza hobeto ezagutzeko beharrezko testuak ditugu orain esku artean, eta aurretik izandako lanen balioa indartzera datoz. Plazaratutako testuen balio historikoa uka ezinezkoa da.
Lan hau Eusko Jaurlaritzak babesten duen LAIDA Ikerketa Talde Iraunkorraren (IT-1012-16) jardunean kokatzen da.
Keywords: Poesia; Aresti, Gabriel (1933-1975) -- Korrespondentzia; Helduentzako Literatura