Mailu batekin : biola batekin / edizioa eta sarrera, Jon Kortazar, Paulo Kortazar ; [testuak, Juan Mari Aburto ... eta al. ; ilustrazioak, Naiel Ibarrola] - Aresti, Gabriel (1933-1975) (: Udala, 2016)
Bilboko Udalak Euskaltzaindiarekin batera lankidetzan argitaratutako lana. Liburu honek Gabriel Arestiren beste bederatzi gutun ezezagunak eta argitaragabeak aurkezten ditu- Guzti guztiek Bilboko poeta handiak Euskaltzaindarekin izan zuen harremanaren berri eman dute. Gabriel Arestiren lana eta bizitza hobeto ezagutzeko beharrezko testuak ditugu orain esku artean, eta aurretik izandako lanen balioa indartzera datoz. Plazaratutako testuen balio historikoa uka ezinezkoa da.