Kale gorrian - Mendiguren, Iñaki; Swindells, Robert (Donostia : Elkar, 2012)
Kale gorrian bizi da Link, gurasoekin moldatu ezinik etxetik joan zenetik. Londresen dabil nora ezean, izuak eta hotzak kizkurtuta. Ez da erraza kaleko bizitza, jateko zerbait eta lotako tokia aurkitzea, eta egun bakoitza da biziraupenerako borroka. Aldi berean, Shelter izeneko morroi bat kaleak "garbitu" egin nahi ditu, eta eskale etxegabe horientzat baditu bere planak...Shelter eta Link-en bideak noiz gurutzatuko diren irrikaz eta beldurrez egongo da irakurlea.
14 urtetik aurrera (horia)
Jatorrizko izenburua: Cold Stone
Keywords: Helduentzako Literatura; Abenturak