Elur-antzara - Gallico, Paul (1897-1976); Alberdi, Uxue; Urrestarazu, Ane; Alonso, Aitziber ([S.l.] : Hamaika Books, 2012)
Eleberriaren gaiak bakardadea eta amodioa, bazterkeria eta elkarlana, gerra eta izadia dira. Baztertuta bizi den artista baten eta neska umil baten istorio hunkigarria kontatzen digu Paul Gallico-k.
- CD-an, Ane Urrestarazuk itzulita, Aitziber Alonso ilustratuta, Uxue Alberdik irakurrita
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Animaliekiko maitasuna; Gerra; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak