Sherlock Holmesen istorioak. 2 - Doyle, Arthur Conan, Sir (1859-1930); Mujika Casares, Jose Antonio; Mendiguren, Iñaki (Donostia : Elkar, 2006)
Hona hemen Sherlock Holmesen beste 5 istorio. Baina ez al zen hil Reichenbacheko urjauzian? Hori jakiteko, irakur ezazu "hutsik zegoen etxea". Zer bururatu ote zitzaion "etxegile argiari"? Zer ote da "deabruaren oina"? Ezin ezer ona izan! "Lau hankatan ibiltzen zen gizona", zergatik ibiltzen ote zen horrela? Eta diruagatik noraino iristen garen, "Lasterketa nagusian" ikusiko duzu.
Euskaltegietako 5. urratsetik edo BBB eta LHrako programazioaren 4. mailatik aurrera irakurtzeko.
Jatorrizko izenburua: Sherlock Holmes stories
Keywords: Helduentzako Literatura