Sherlock Holmesen istorioak. / Sir Arthur Conan Doyle ; itzultzailea J. A. Mujika ; koordinatzailea, Iñaki Mendiguren - Doyle, Arthur Conan, Sir (1859-1930) (Irakurmendi. Sail horia (Elkar), 2006)
Hona hemen Sherlock Holmesen beste 5 istorio. Baina ez al zen hil Reichenbacheko urjauzian? Hori jakiteko, irakur ezazu "hutsik zegoen etxea". Zer bururatu ote zitzaion "etxegile argiari"? Zer ote da "deabruaren oina"? Ezin ezer ona izan! "Lau hankatan ibiltzen zen gizona", zergatik ibiltzen ote zen horrela? Eta diruagatik noraino iristen garen, "Lasterketa nagusian" ikusiko duzu.