Pozoia kopan - Baccalario, Pierdomenico; Arana, Aitor; Gatti, Alessandro (Bilbo : Mezulari, 2012)
Benetan ez dirudi Annetteren eta Fabriceren lehen kasuak konpobiderik duenik. Blumier kondesa aberatsa hilda dago, eta harekin oporretan ibilitako Deloffre jaunak, bere burua homizidio bikoitzaz akusaturik ikusiko du. Bi misterioak erlazioanaturik ote daude? Nahikoa da susmo hori Voltaire kaleko detektibeak lanean has daitezen.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Un bicchiere di veleno
Keywords: Misterioa; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura