Pozoia kopan / Pierdomenico Baccalario, Alessandro Gatti ; itzultzailea, Aitor Arana - Baccalario, Pierdomenico (Voltaire kaleko abenturak (Mezulari), 2012)
Benetan ez dirudi Annetteren eta Fabriceren lehen kasuak konpobiderik duenik. Blumier kondesa aberatsa hilda dago, eta harekin oporretan ibilitako Deloffre jaunak, bere burua homizidio bikoitzaz akusaturik ikusiko du. Bi misterioak erlazioanaturik ote daude? Nahikoa da susmo hori Voltaire kaleko detektibeak lanean has daitezen.