Gure poesia : antologia / Jokin Mitxelena-ren irudiak ; Juan Kruz Igerabide-ren antologia - Igerabide, Juan Kruz; Mitxelena, Jokin (Liburu zopa (Anaya Haritza), 1997)
Gure poesia esan diogu poema-bilduma txiki honi. Poemak ikusi orduko jabetuko da iralurlea "gure poesiaren" zati txiki besterik ez dugula eskaini, haurrentzat egokitua. Gaur arte, mende honetako egile ospetsuen bildumarik ez genuen haurrentzat. Han eta hemen bila ibili eta haurrek dastatzeko moduko poemak topatu ditugu.