Odolaren mintzoa / Xalbador ; [hitzaurrea, Amets Arzallus Antia] - Xalbador (1920-1976) (Iparluma (Elkar), 2016)
Fernando Aire "Xalbador" hil zela eta liburu mitiko hau lehenengoz argitaratu zela 40 urte betetzen direnean, berriz plazaratzen da, gaurkotua eta Amets Arzallusen hitzaurreaz hornitua. Ipar Euskal Herriko euskaltasunaren lekuko aparta ez ezik, beharbada garai guztietako bertso idatzien gailurra genuke liburu hau, herrikoitasunaren eta lirikaren arteko uztartze miragarri bat.