Frode eta beste bihurriak - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2015)
Frode eta Storm jauna (elikagaiak ia haurrak bezainbeste gorroto dituena) eraikuntza berean bizi dira, Irene TB eta Ravn andereñoarekin batera. Ganbaran izaki misteriotsu bat bizi da, eta Frode eta beste bihurriak nor den jakiten saiatuko dira.
12 urtetik aurrera (Horia)
Keywords: Misterioa; Bihurrikeriak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak