Frode eta beste bihurriak / Ole Lund Kirkegaard ; [itzulpena, Garbiñe Ugarte Grazianteparaluzeta] - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979) (Bitartekoa (Sushi Books), 2015)
Frode eta Storm jauna (elikagaiak ia haurrak bezainbeste gorroto dituena) eraikuntza berean bizi dira, Irene TB eta Ravn andereñoarekin batera. Ganbaran izaki misteriotsu bat bizi da, eta Frode eta beste bihurriak nor den jakiten saiatuko dira.