Tippe Tophat - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2015)
Ipuin desberdinek osatzen dute Tippe Tophat liburua. Denetarik aurkituko duzu orrialde hauetan: amona erraldoi bat, ezustean ezkonduko den haur bat, arbelera maionesazko ogitartekoak jaurtitzeko eskolara doazen bi haur, istorio miragarriak kontatzen dituen errementari zoro bat eta idazleari aurre egingo dion pertsonaia bat
12 urtetik aurrera (Horia)
Jatorrizko izenburua: Tippe Tophat og andre forallinger
Keywords: Bihurrikeriak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak