Tippe Tophat / Ole Lund Kirkegaard ; [itzulpena , Garbiñe Ugarte Grazianteparaluzeta] - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979) (Bitartekoa (Sushi Books), 2015)
Ipuin desberdinek osatzen dute Tippe Tophat liburua. Denetarik aurkituko duzu orrialde hauetan: amona erraldoi bat, ezustean ezkonduko den haur bat, arbelera maionesazko ogitartekoak jaurtitzeko eskolara doazen bi haur, istorio miragarriak kontatzen dituen errementari zoro bat eta idazleari aurre egingo dion pertsonaia bat