Albert - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2015)
Alberten amak begi urdineko semea nahi zuen, txukuna eta esanekoa. Haatik, bere semea apur bat basatia da, eta beti dabil estualdietan sartuta. Baina egiatan, bihotz oneko mutila da. Bizitzeko gogoz eta ideiaz beteta, Albert beti dago abentura berriei ekiteko prest.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura