Virgil Txiki - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2015)
Herri txiki bateko oilategian, Virgil Txiki izeneko haur bat bizi da. Oskar eta Carl Emil bere lagunekin batera, primeran pasatzen du altxorrak bilatzen, dragoiak harrapatzen eta urtebetetze opari xelebreak egiten.
12 urtetik aurrera (Horia)
Jatorrizko izenburua: Lille Vergil
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Fantasia -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak