Virgil Txiki / Ole Lund Kirkegaard ; [itzulpena , Garbiñe Ugarte Grazianteparaluzeta] - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979) (Bitartekoa (Sushi Books), 2015)
Herri txiki bateko oilategian, Virgil Txiki izeneko haur bat bizi da. Oskar eta Carl Emil bere lagunekin batera, primeran pasatzen du altxorrak bilatzen, dragoiak harrapatzen eta urtebetetze opari xelebreak egiten.