Per eta Mads txiki - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Ugarte Gracianteparaluceta, Garbiñe ([S.l.] : Sushi Books, 2015)
Perrek eta Mads Txikik denbora gehiena ematen dute Mikkel Paelg zaharrari adarra jotzen. Egun batean, neska berri bat iritsiko da eskolara, haien bihurrikerien biktima berria izan daitekeena. Baina agian, neska hau ere txantxazalea da.
12 urtetik aurrera (Berdea)
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura