Per eta Mads txiki / Ole Lund Kirkegaard ; [itzulpena , Garbiñe Ugarte Grazianteparaluzeta] - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979) (Bitartekoa (Sushi Books), 2015)
Perrek eta Mads Txikik denbora gehiena ematen dute Mikkel Paelg zaharrari adarra jotzen. Egun batean, neska berri bat iritsiko da eskolara, haien bihurrikerien biktima berria izan daitekeena. Baina agian, neska hau ere txantxazalea da.