Ikusi-makusi : irakasleentzako programazio osoa - Lonarbide, Pilar ([Donostia] : Hordago, 1983)
Lan hau "Ikusi-makusi" metodoaren programaketa da. Hezkuntza Sailak argitaratu izan dituen helburuei, arlo bakoitzean, ekintza konkretu batzuk seinalatzen zaizkie gida bezala. Ikusi-makusi metodoaren helburu nagusia hau da: Haurraren hazkuntza lortzea bere arlo guztietan, euskara tresna bezala harturik irakaskuntzan.
Haur Hezkuntza, 4 eta 5 urte
Keywords: Euskara -- Metodoak; Curriculumeko baliabideak; Hizkuntzak ikasteko metodoak