Ikusi-makusi : irakasleentzako programazio osoa / [egilea] Maria Pilar Lonarbide - Lonarbide, Pilar (Eskola-liburu zaharrak, 1983)
Lan hau "Ikusi-makusi" metodoaren programaketa da. Hezkuntza Sailak argitaratu izan dituen helburuei, arlo bakoitzean, ekintza konkretu batzuk seinalatzen zaizkie gida bezala. Ikusi-makusi metodoaren helburu nagusia hau da: Haurraren hazkuntza lortzea bere arlo guztietan, euskara tresna bezala harturik irakaskuntzan.