Txalo pin txalo / egileak, Angel Lertxundi, Luis Orue ; marrazkiak, Roser Rius - Lertxundi, Anjel (Euskara jolasez (Erein), 1982)
"Euskara jolasez" liburu-bilduma bat da Euskal Herriko haur erdaldunei zuzendua. Horrela, lehendabiziko urteetatik euskararekin harremana izango dute jolasen, abestien eta ipuinen bidez. Bakoitza bere erritmoan.