GARATU 2006-2007 : ikastaroen deialdia : Convocatoria de cursos - Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzua, 2006)
Argitalpen honek 2006/2007 ikasturterako ikastaroen deialdia zuzendu duen arautegia azaltzen du eta bertan ikastaro horien fitxak daude.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Irakasleak -- Ikastaroak; Hezkuntzako dokumentu ofizialak (EAE); Monografiak