Pentsatzeko txokoa - Arrien, Nerea; Jalón, Estibalitz (Donostia : Erein, 2016)
Ingeleseko andereñoari ez zaio pentsatzea gustatzen. Izatez, beretzako zigor bat da. Gaizkileentzat kartzelak eraikitzen dituzten bezala, gelan txoko bat eraiki du. Hura bidaltzen gaitu gaizki portatzen garenean. Pentsatzeko txokora. Niri berriz, pentsatzea gustatu egiten zait.
8 urtetik aurrera (Gorria)
XXXIV. Lizardi Saria 2015
Keywords: Eguneroko bizitza; Irakasleak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak