Pentsatzeko txokoa / Nerea Arrien ; marrazkiak, Estibalitz Jalón - Arrien, Nerea (Auskalo (Erein), 2016)
Ingeleseko andereñoari ez zaio pentsatzea gustatzen. Izatez, beretzako zigor bat da. Gaizkileentzat kartzelak eraikitzen dituzten bezala, gelan txoko bat eraiki du. Hura bidaltzen gaitu gaizki portatzen garenean. Pentsatzeko txokora. Niri berriz, pentsatzea gustatu egiten zait.